Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Ηρακλής στο «Παγκρήτιο», κερδίζοντας 3-2 τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έκανε αποφασιστικό βήμα και όχι μόνο ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, αλλά πλέον βλέπει με αξιώσεις την είσοδό του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ, για τον οποίο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, προηγήθηκε στο 20’ με τον Εντόι, αλλά ο Κωνσταντίνου στο 21’ και το 29’ έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους». Στο 57’ ο Κοστόφσκι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 68’ ο Κατσαπής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να σκοράρουν και στο 9’ ο Σίμιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοβαλέφσκι. Ό,τι δεν κατάφερε ο Σέρβος, το πέτυχε στο 20’ ο Ντάμε Εντόι. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά από σέντρα του Μανούσου σκόραρε με το στήθος. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς με τη σέντρα ο Ηρακλής βγήκε μπροστά και ισοφάρισε 1-1, χάρη στο τέρμα του Μιχάλη Κωνσταντίνου, έπειτα από λάθος του Μπαρκαουάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κύπριος επιθετικός δεν περιορίστηκε εκεί και στο 29’ με πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Αγρίτη πλάσαρε τον Μάλαρτζ σημειώνοντας το 2-1, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία των φίλων των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48’ ο Σφακιανάκης σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 57’ ο Κοστόφσκι με κεφαλιά έστειλε τη, μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε 2-2 για την ομάδα του. Παρά την ισοφάριση ο ΟΦΗ δεν άντεξε. Στο 68’ ο Κατσαμπής με κεφαλιά μετά από κόρνερ νίκησε στον αέρα τον Μάλρτζ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Κίτρινες κάρτες: Πόποβιτς, Εντόι, Μπερτιν – Γκαρσία, Φούφουλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Κουνενάκης, Σταυρακάκης, Μανούσος (32′ Μπερτιν), Σίμιτς, Δημούτσος (46′ Σούλεαπ), Γκέρμπερ (46′ Κοστόφσκι), Πόποβιτς, Σφακιανάκης, Εντόι.

Ηρακλής (Μάκης Κατσαβάκης): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Φούφουλας, Γιαννούλης, Γκαρσία (65′ Κονέ), Βούκοβιτς, Επστάιν (54′ Γιαντσης), Αγρίτης, Κωνσταντίνου (57′ Παπαστεριανός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης