Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προχώρησε το Τμήμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου, για σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή.

Τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, είχε συλληφθεί ένας συνεργός του για κλοπή, ενώ ο 29χρονος είχε καταφέρει να ξεφύγει από την καταδίωξη των αστυνομικών. Εντοπίσθηκε, όμως, να διαμένει σε παράπηγμα στη Γαρύπα, όπου και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης στις 22 Ιανουαρίου εισέβαλε στην οικία ενός 71χρονου, παραβιάζοντας ανασφάλιστο παράθυρο. Εκεί έμεινε έως και τις 24 Ιανουαρίου, καταναλώνοντας τρόφιμα και ποτά, προξενώντας φθορές αξίας περίπου 500 ευρώ, ενώ αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα που βρήκε.

Το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, έκλεψε το αυτοκίνητο μιας 28χρονης, το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή.

Σε έρευνα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Δύο κράνη μοτοσικλετιστή.

* Μία βαλίτσα, που περιείχε έγγραφα συμβόλαια, έντυπα εφορίας, αποδείξεις κ.λπ., η οποία ανήκε σε έναν 84χρονο, που είχε καταγγείλει στις 19 Ιανουαρίου την κλοπή της από άγνωστους που εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του.

* Κλινοσκεπάσματα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει πριν από περίπου τρεις ημέρες από την οικία ενός 50χρονου, κάτοικου του ίδιου δημοτικού διαμερίσματος.

* Μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 31χρονου, την οποία είχε αφαιρέσει ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου από το ίδιο δημοτικό διαμέρισμα.

Τα οχήματα και τα λοιπά είδη έχουν αποδοθεί στους κατόχους τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης