Στον αέρα βρίσκεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας ενώ έκανε ζέσταμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός του αγώνα δεν υπογράφει ότι ο Ισπανός μπακ του τριφυλλιού έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού.
Αρχικά ο γιατρός είπε ότι είναι τραυματίας ο Χουάνκαρ μετά τη ρίψη κροτίδας και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Εντούτοις ξαφνικά τα… γύρισε όλα, τονίζοντας ότι ο Ισπανός κλινικά είναι εντάξει.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να διατάξει την επανέναρξη του παιχνιδιού, εφόσον δεν έχει χαρτί γιατρού.

Σημειώνεται πως περίπτωση που ο γιατρός δεν υπογράψει ότι ο παίκτης έχει τραυματιστεί και η ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής αρνηθεί να βγει ν’ αγωνιστεί, τότε κινδυνεύει με βάση τον κανονισμό με αφαίρεση πέντε βαθμών.

Σε ενημέρωσή του το τριφύλλι αναφέρει: «Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε και για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης