Αδιαφορία από την πλευρά του Νοσοκομείου «Αττικόν» καταγγέλλει πολίτης στη «Ζούγκλα». Όπως αναφέρει, συνόδευε ασθενή με Πάρκινσον και ζήτησε να παρκάρει εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμένου να μην τον ταλαιπωρήσει. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, παρόλο που – πάντα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα – το παρκινγκ είχε άδειες θέσεις.

Όπως λέει: «Μου είπαν ότι μέσα δεν μπορώ να παρκάρω, επιτρέπεται μόνο για το προσωπικό του νοσοκομείου και για καρκινοπαθείς. Οπότε  αναγκάζεται ο κόσμος να πρέπει να αφήσει ασυνόδευτο τον ηλικιωμένο με πάρκινσον στον δρόμο, να βγει από το νοσοκομείο  και να ψάξει να παρκάρει και έπειτα να επιστρέψει. Γιατί τόση ταλαιπωρία και απανθρωπιά όταν τα παρκινγκ του νοσοκομείου είναι άδεια; Η διοίκηση για πιο λόγο επιλέγει να ταλαιπωρεί τον κόσμο; Δεν θα έπρεπε να σέβονται τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και τους ηλικιωμένους καθώς και τους συνοδούς αυτών, οι οποίοι προφανώς βρίσκονται εκεί ακριβώς λόγω της αδυναμίας των ασθενών να κινηθούν μόνοι  τους;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καταγγέλλοντας έστειλε και φωτογραφίες που δείχνουν – σύμφωνα με τον ίδιο – πως υπήρχε χώρος στο παρκινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου

Η «Ζούγκλα»  επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου η οποία ανέφερε πως «καθημερινά στο συγκεκριμένο παρκινγκ εξυπηρετούνται περίπου 1.800 άτομα, προσωπικό. Υπάρχει ρυθμιστής ο οποίος ευθύνεται για τον χώρο και για ποια αυτοκίνητα μπορούν να μπουν ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης δεν μπορούν να μπουν αυτοκίνητα πολιτών ώρες εκτός επισκεπτηρίου. Σε άλλα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται να μπουν εντός νοσοκομείων αυτοκίνητα που δεν ανήκουν στο προσωπικό. Προφανώς την ώρα της επίσκεψης ο ρυθμιστής έκρινε πως το αυτοκίνητο δεν θα έπρεπε να εισέλθει εντός του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη του κανονισμούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης