Δύο νέα αγωνιστικά προβλήματα μετράει η ΑΕΚ, η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/10, 16:00) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Ροντόλφο Πισάρο είχε μυϊκή ενόχληση την Τετάρτη και ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος θα μείνει στα… πιτς για δύο εβδομάδες.

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του αγώνα των «πλάβι» κόντρα στην Ουγγαρία, όμως αγωνίστηκε για 67 λεπτά.

Μετά το τέλος του ματς υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο εβδομάδες, όπως αναφέρουν Μέσα στη Σερβία. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις αναμετρήσεις κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει τη θεραπεία του για να επιστρέψει 100% υγιής, ενώ ο Στίβεν Τσούμπερ κάνει ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος ο Ντομαγκόι Βίντα που ήταν ο πρώτος που επέστρεψε από τους διεθνείς ενώ τις αμέσως επόμενες αναμένεται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι για να φορτσάρει η προετοιμασία εν όψει της δύσκολης εξόδου που υπάρχει μπροστά στην Τρίπολη, την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης