Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου είπαν σήμερα, Παρασκευή (13/10), φίλοι και συνάδελφοι της σπουδαίας ηθοποιού, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της σε ηλικία 90 ετών.

Όσοι αγάπησαν την ηθοποιό την αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού ταξίδεψε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, ενώ στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο “πάρτι” μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός», είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου είχαν δώσει ραντεβού στο σπίτι της και στον κήπο της κατοικίας της γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, όπου είχε στηθεί κέτερινγκ που πρόσφερε γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάρτι αυτό δεν έμοιαζε καθόλου με κηδεία αλλά ήταν μία λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ από τα ηχεία ακουγόταν μουσική.

Το φέρετρο της ηθοποιού τοποθετήθηκε, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και ήταν ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για την ηθοποιό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας, οι οποίοι μάλιστα, κατέφθασαν πρώτοι.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα για την ίδια την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο. Θα ξαναπώ ότι εγώ τη Μαίρη τη γνώρισα σε μια διαδήλωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μία πρωταγωνίστρια είχε κατέβει στους δρόμους για να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ηθοποιών. Και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα ξανακατέβει στους δρόμους για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα από εμάς. Αυτό κάτι δείχνει, τι σημαντικός χαρακτήρας ήταν», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Θωμά Χούντα

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τη Μαίρη.

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί η Μαίρη έφυγε άδικα. Με τη Μαίρη ήμασταν οικογένεια.

Η επιθυμία της, τα τελευταία χρόνια, ήταν γιατί είχε αλλάξει γνώμη, η τέφρα της να έρθει στο κτήμα, και αυτό θα γίνει».

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης