Η Τουρκία δεν θα αφήσει αναπάντητη την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους της από τις αμερικανικές δυνάμεις στη βόρεια Συρία, διαβεβαίωσε χθες Δευτέρα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάρριψη του drone είναι χαραγμένη στην εθνική μας μνήμη και σίγουρα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες όταν έρθει η ώρα», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τουρκία έχει εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον κουρδικών στόχων στο βόρειο Ιράκ και στη βορειοανατολική Συρία, σε αντίποινα για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα – την ευθύνη για την οποία ανέλαβε παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Ο Ερντογάν ζητεί από τους Παλαιστίνιους να σταματήσουν να παρενοχλούν τους Ισραηλινούς

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τους Παλαιστίνιους να “σταματήσουν να παρενοχλούν” τους Ισραηλινούς, καθώς μαίνονται οι μάχες στη Γάζα.

«Ζητάμε από το Ισραήλ να σταματήσει τους βομβαρδισμούς του στα παλαιστινιακά έδαφη και από τους Παλαιστίνιους να σταματήσουν να παρενοχλούν τους ισραηλινούς οικισμούς», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης