Tη μνήμη του εμβληματικού Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη τίμησαν ο Άρης και ο Ολυμπιακός, πριν τον μεταξύ τους αγώνα στο Αλεξάνδρειο, για την πρεμιέρα της Basket League.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του θρυλικού κόουτς σε ηλικία 78 ετών οι δύο ομάδες, που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες με αυτόν στο τιμόνι, συναντήθηκαν στο «Παλέ» σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, μετά την μεγάλη απώλεια του, που βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μπασκετικό σπίτι του αείμνηστου Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκε την Κυριακή  για τον εν λόγω αγώνα η κόρη του «Ξανθού».

Έτσι, λίγο πριν από το τζάμπολ του ματς, ο πρόεδρος του Άρη και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, καθώς και ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, παρέδωσαν στην κόρη του θρυλικού προπονητή μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, πλαισιώνοντας τη νεαρή κοπέλα και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί της, γνωρίζοντας θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα οι παίκτες των δύο ομάδων άφησαν τριαντάφυλλα σε μία καρέκλα, που είχε δύο φωτογραφίες του Γιάννη Ιωαννίδη και σε αυτή υπήρχε το θρυλικό σακάκι του Έλληνα κόουτς.

Επιπλέον, πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης