Στο Ισραήλ βρίσκεται απ’ το απόγευμα της Τρίτης (3/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει του πολύ σημαντικού εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (5/10) με τη Μακάμπι στη Χάιφα για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν αρχικά για το Τελ Αβίβ κι από εκεί οδικώς για τη Χάιφα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει να γίνει αυτό το ταξίδι μια μέρα νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες του να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω απ’ τα σερί παιχνίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε μαζί του στο ταξίδι για το Ισραήλ και τους παίκτες που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ήτοι τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και Ζέκα Ροντρίγκες τόσο για λόγους συσπείρωσης, όσο και για να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις και να μην «χωριστεί» η ομάδα στην καθημερινότητά της, ενώ λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τους τραυματισμούς βασικών παικτών, συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεαρούς Μπιλάλ Μαζχάρ (19 ετών, επιθετικός) και Θανάση Προδρομίτη (19 ετών, στόπερ) από τη Β’ ομάδα.

Επίσης, οι Αντράζ Σπόραρ (προπονήθηκε σε φουλ ένταση το πρωί της Τρίτης ξεπερνώντας τη διάταση στο δικέφαλο) και Αϊτόρ (έκανε μέρος του προγράμματος, μετά το οστικό οίδημα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού) ακολούθησαν κανονικά την «πράσινη» αποστολή στο Ισραήλ και στην αυριανή (4/10) προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμοι για να «μπουν» στην τελική 20άδα.

Πανέτοιμος είναι πλέον μετά από ένα μήνα κι ο Γιώργος Βαγιαννίδης που έχει ξεπεράσει τη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ στην Αθήνα έμειναν μόνο οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν (συνεχίζει τις θεραπείες στον αστράγαλο) και βεβαίως ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό του αριστερού γονάτου απ’ την περασμένη Παρασκευή (29/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και στη λίστα Β’ (παίκτες προερχόμενοι απ’ την Ακαδημία) του «τριφυλλιού» και ταξίδεψαν στο Ισραήλ έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Μακάμπι είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Προδρομίτης και Μπιλάλ. Στην αποστολή χωρίς δικαίωμα συμμετοχής είναι και οι Βέρμπιτς, Γερεμέγεφ, Κλεϊνχέισλερ, Ζέκα.

Η «πράσινη» αποστολή θα παραμείνει στη Χάιφα μετά το ματς και θα προπονηθεί το πρωί της Παρασκευής (6/10) επί ισραηλινού εδάφους ενόψει του κυριακάτικου (8/10) εξ αναβολής αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, επιστρέφοντας στη «βάση» της το βράδυ της ίδιας μέρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης