ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(τον Μπάτσυ, την Αννίτα Πάνια, την Ευγενία Μανωλίδου (πάντα) , την Μαρία Μπεκατώρου και για το σιδέρωμα).

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, να καλωσορίσουμε την Ελένη Τσαγκά που επανήλθε στα δελτία ειδήσεων του Σταρ ως σουπερ λαμπερή μαμά.
(Ευτυχώς που σε κάποιο βίντεο διορθώθηκε ένα στιλιστικό λαθάκι).

Οι συνεργάτες της Αννίτας όπως μάθαμε ενημερώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου για το «παρατράγουδο» που τους αφορούσε. Τους διαμήνυσαν ότι παραμένουν στο κανάλι και θα μάθουν οσονούπω που θα απορροφηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν νοιώθω ότι οι πιο «άνετοι» του κλάδου θα την βγάλουνε με εισπνοές βαλεριάνας, γιόγκα, διαλογισμό, ενδοσκόπηση και πιλάτες ενώ οι πιο «προλετάριοι» με σφουγγάρισμα (που καίει και 300 θερμίδες την ώρα) και κανά ποτηράκι ρακί για χαλάρωμα… πριν τον ύπνο.

Θέλω να μοιραστώ όμως κάτι με τις νοικοκυρές του κλάδου. Ρε παιδί μου, σκεφτόμουνα το απόγευμα, ότι η έρευνα, η τεχνολογία και η επιστήμη έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Το λέιζερ έχει αντικαταστήσει το νυστέρι, τα αυτοκίνητα σε λίγο θα κινούνται με νερό, ο γιατρός της Άντζελας Δημητρίου εφαρμόζει στο πρόσωπο της star, θεραπείες αντίστοιχες των ψυχοσάββατων και που θα μπορούσαν υπο μία έννοια να συμπορευθούν με τα τροπάρια του Ακάθιστου ύμνου, πολλοί επιστήμονες ανακοινώνουν ότι βρισκόμαστε «μια ανάσα» πριν το τέλος των γηρατειών ενώ η ΝΑΣΑ προγραμματίζει εναλλακτικές διακοπές στον Άρη… γιατί δεν έχει βρεθεί, κάτι που θα μας απαλλάξει ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ;;; ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!! Το σκέφτηκα το απόγευμα που είδα ένα μπόγο ρούχα πάνω στην πολυθρόνα. Ειλικρινά καλλίτερα να πλένω καμπινέδες σε στρατώνα, παρά να σιδερώνω.

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣY

Είναι ο σκύλος του Καπετανίδη. Να ένας λόγος που θα παρακολουθώ την παραγωγή. Οι παρεμβάσεις του στις ακροάσεις, εξαιρετικές. Παρακαλώ να παραβρίσκεται και στα live.
ΕΙΔΑ στο «Μέσα στην καλή χαρά» την γιατρό ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ. Όταν ολοκλήρωσε την παρουσίαση που αφορούσε στο λίπος γύρω απο την κοιλιά, είχε καταφέρει να με κάνει να καταρρίψω ΜΕΓΑΛΟΥΣ
ΜΥΘΟΥΣ που αφορούν στην διατροφή.

Πολύ καλή η ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το πως μπορεί να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες την «κοιλιά» που «μένει» μετά την εγκυμοσύνη. «Μην κάνετε κοιλιακούς εγκλωβίζετε το λίπος , αντί να το διαλύετε… Αερόβια άσκηση, σωστή διατροφή χωρίς ζάχαρη, ΝΑΙ στην μαύρη σοκολάτα, μικρά και συχνά γεύματα, ΝΑΙ στο περπάτημα, ΝΑΙ στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι, με μέτρο τα γαλακτοκομικά, ΟΧΙ στην φέτα». Μακάρι να της έδιναν περισσότερο χρόνο είναι καταπληκτική στην επικοινωνία.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ. Αναμενόμενο μετά το «just». Φοβάμαι όμως ότι το θέμα πάει λίγο να ξεφύγει και θέλει «μάζεμα», ή απο την ίδια, ή απο εκείνους που την αγαπάνε. Πριν από λίγο καιρό κουβεντιάζαμε στο κομμωτήριό μας, ότι κατάφερε με την συμμετοχή της να ανατρέψει την εικόνα της. Τις προηγούμενες τηλεοπτικές χρονιές έκανε μεγάλο σουξέ στις σατυρικές εκπομπές. Φέτος έφτασε να είναι το αγαπημένο, χαρούμενο, κορίτσι του λαού. Απο εδώ και κάτω για να παραμείνει η αγαπημένη Μαρία «όλων» πρέπει να αρχίσει τα «όχι» αναλαμβάνοντας το κόστος.

ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΕΚΑ να ζητήσει «συγνώμη» στον «αέρα» του 10 – 1 μαζί, απο τον Σπύρο Χαριτάτο για σχόλιο που είχε κάνει πριν καιρό για τον δημοσιογράφο. Αυτό και αν μας βρήκε απροετοίμαστους. Ήταν τόσο ειλικρινής ο Αντώνης και στην διάρκεια του «αέρα» όσο και στο break που νοιώσαμε μεγάλη αμηχανία. Δεν το περίμενα ειλικρινά.

ΣΤΟ «THAT’S LIFE» είδα την Ευγενία Μανωλίδου με τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό σινιόν, σκουλαρίκια κρεμαστά με άσπρα ζαφείρια (αν κατάλαβα καλά) και μαύρο φόρεμα. ΠΟΣΟ ΚΥΡΙΑ!!! Η Ευγενία είχε μια «κομψή» απάντηση για να σεταριστεί ο λόγος, ο τόνος, το βλέμμα, το μακιγιάζ, τα χρώματα, η κίνηση, ΌΛΑ! Μπράβο!!!

ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΗ Η ΥΒΟΝΗ!!!

Εμένα με έχετε καταλάβει νομίζω, βλέπω το δελτίο του Σταρ συχνά γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ άλλα αδυσώπητα χτυπήματα της μοίρας που με συνέπεια ανακοινώνουν οι άλλοι… (Αρκετά άτυχοι ήμασταν σαν οικογένεια). Το κρόουλ πάντως που «έτρεχε» για την Υβόνη που ντύθηκε νύφη πόσο αδιάφορο… Να είναι καλά το κορίτσι, κούκλα είναι, πολύ ωραίο και το νυφικό δημιουργία, αλλά, πια, είναι η Υβόννη για να σταματήσω το μίξερ να την δω… Να σταματούσα την μαρέγκα για να δω την Μενεγάκη να αγοράζει βιολογικά σκόρδα ναι! Να δω την Ευγενία να παραλαμβάνει την βαθμολογία των παιδιών ή να αγοράζει λαχεία απο τον Κώστα στο Σύνταγμα βεβαίως, αλλά να αναστατωθώ για το νυφικό της Υβόννης, ΠΟΤΕ!

ΕΙΔΑ στο Ψυχικό την πλαστική χειρουργό ΒΙΛΥ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ. Πολύ σικάτη με το στυλ ιππασίας ντύσιμό. Μαζεμένα τα μαλλιά της σε κοτσίδα, μικρά μαργαριτάρια στα αυτιά της και αμακιγιάριστη. Όταν η γυναίκα έχει προσωπικότητα ακόμη και η μάσκαρα Dior μοιάζει περιττή.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ… ΠΙΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΝΕΡΟ ΒΟΗΘΑΕΙ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης