Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης  για τον 51χρονο ο οποίος τον Αύγουστο του 2022  μαχαίρωσε  μέχρι θανάτου ,τη σύζυγό του και μητέρα  των τριών παιδιών τους   μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Ο συζυγοκτόνος κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της  Πάτρας όπου και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει πριν από ένα χρόνο ενώ είχε αποκαλυφθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε  καταγγείλει το σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία  και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά τον τελευταίο χρόνο πριν από το έγκλημα και την μοιραία ημέρα οι γείτονες ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αρχές όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη ενώ έφερε χτυπήματα από μαχαίρι σε θώρακα και λαιμό. Αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του νησιού δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα πέθανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης αναζητούνταν από την αστυνομία και όταν συνελήφθη παραδέχθηκε την πράξη του ενώ είπε «ζητώ συγνώμη από τα τρία παιδιά μου .»

Στη συνέχεια τόσο στην απολογία του όσο και στο δικαστήριο η υπερασπιστική του γραμμή ήταν ότι την σκότωσε γιατί τον απατούσε

Το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα που όπως φαίνεται προκαλούσε συχνά ο 51χρονος. Σύμφωνα με το μεγάλο γιο  του ζευγαριού την ημέρα του εγκλήματος ο δράστης  είχε πάει μεθυσμένος στο σπίτι τους και ενώ ήταν μόνο η 41χρονη  και την ξυλοκόπησε .Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του και εκείνος μετά από λίγο επέστρεψε στο σπίτι και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες  οι δύο γιοι της οικογένειας είχαν παρέμβει πολλές φορές για να ξεφύγει η μητέρα τους από τα χτυπήματα του πατέρα ενώ το θύμα σκεπτόμενη τα παιδιά τους είχε δεχτεί αρκετές φορές τον δράστη στο σπίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης