Η Nintendo χθες διοργάνωσε τα δύο παράλληλα events της σε Ευρώπη και Αμερική για την παρουσίαση του 3DS και όπως ήταν φυσιολογικό βγήκαν αρκετές ειδήσεις. Η κονσόλα θα κάνει την εμφάνισή της στις 25 Μαρτίου στην Ευρώπη, χωρίς πάντως να ανακοινωθεί επίσημα τιμή (στην Αγγλία τα GAME και hmv την έχουν ήδη στις £229,99, τo Play.com στις £219,99 και το γαλλικό Amazon στα 249,99€) τη στιγμή που στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει δύο μέρες αργότερα στα $249,99. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (μπλε, μαύρο).

Για το multiplayer πράγματι θα απαιτείται η εισαγωγή friend code με κάθε συσκευή να έχει κι από έναν τέτοιο για όλα όμως τα παιχνίδια. Από πλευράς τίτλων η Nintendo έκανε λόγο για 30 παιχνίδια πριν τη φετινή E3 στις ΗΠΑ (25 στην Ευρώπη χωρίς να τα απαριθμήσει), μεταξύ των οποίων είναι και τα Pro Evolution 2011 3D, LEGO Star Wars III: The Clone Wars, Paper Mario, Kid Icarus: Uprising, Tom Clancy’s Splinter Cell 3D, Super Street Fighter IV 3D Edition, Resident Evil: The Mercenaries 3D, Ridge Racer 3D, Animal Crossing κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nintendo δεν έχει ετοιμάσει πακέτα της κονσόλας με παιχνίδια για το launch. Αντίθετα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά τόσο το 3DS όσο και τα παιχνίδια της επιλογής τους τα οποία από τιμές θα παίζουν στα 50-60€ -τουλάχιστον εκεί το γαλλικό Amazon. Το περίφημο eShop της Nintendo δεν θα είναι έτοιμο στην ώρα του και ως εκ τούτου θα προστεθεί μέσω update στο μέλλον.

Δείτε το Ευρωπαικό Line Up του Nintendo 3DS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

πηγή: byteme.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης