Πεπεισμένος πως η ομάδα του θα αξιοποιήσει αυτή τη φορά τις ευκαιρίες που θα τις παρουσιαστούν και θα πάρει την πρόκριση για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Ιβάν Λέκο, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του επαναληπτικού αγώνα της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Πέμπτη 17/8, 20:30, Novasports Primw).

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα, με τη Χάιντουκ να έχει τις σημαντικότερες ευκαιρίες – ανάμεσά τους και δύο δοκάρια. «Ίσως, θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα αν είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε. Θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Λέκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να προσθέσει για το πώς περιμένει την αυριανή αναμέτρηση: «Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο, θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση».

Κι αφού ο 45χρονος ξεκαθάρισε πως «… είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι», κατέληξε λέγοντας: «Ποτέ δεν αποκαλύπτω τη σύνθεση πριν την αποκαλύψω στους παίκτες μου. Μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Το βασικό μας μέλημα είναι να προκριθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης