Το κεφάλι μέσα για το Καλομοιράκι… Μετά τον πολυτάραχο γάμο της, η γλυκιά και ναζιάρα τραγουδίστρια στρώθηκε στη δουλειά. Και για να ακριβολογούμε, στα μαθήματα φωνητικής. Μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα αγαπημένα της μιούζικαλ, που έχει παρακολουθήσει πολλάκις στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου. «Εβίτα» και «Σικάγο» τα επόμενα βήματα της Καλομοίρας. Στο πλευρό της πρωτοστατεί και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, που είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμη και την παραγωγή.

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τα δύο διάσημα μιούζικαλ στο Λονδίνο, αλλά και στην Αμερική και γοητεύτηκε τόσο πολύ από τις παραστάσεις, ώστε έχει βάλει στόχο της ζωής της να καταφέρει κάποτε να τα ανεβάσει και τα δύο. Η Καλομοίρα κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδιά της και δουλεύει πυρετωδώς, για να τα πετύχει. Άνθρωπος που βρίσκεται στο team και έχει συνεργαστεί με τη νεαρή καλλιτέχνιδα αποκάλυψε στην εφημερίδα «Espresso»: «Γνωρίζω ότι αυτό ήταν πάντα μέσα στις σκέψεις της. Κάνει πολλά όνειρα, εκτός βέβαια από τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει. Ο σύζυγός της τής έχει υποσχεθεί ότι θα τη στηρίξει και ως παραγωγός, προκειμένου η σύζυγός του να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχέδια, προς το παρόν, για την ελληνική αγορά η Καλομοίρα δεν κάνει. Ας μην ξεχνάμε πόσο πικραμένη είχε δηλώσει στο παρελθόν από τη συμπεριφορά ορισμένων που θέλησαν να την εκμεταλλευτούν. Το μιούζικαλ είναι στα άμεσα σχέδιά της και δύο φορές την εβδομάδα παρακολουθεί ορθοφωνία και κάνει μαθήματα χορού.

Ο σύζυγός της περιμένει το «πράσινο φως» από την Καλομοίρα, μόλις εκείνη νιώσει ότι είναι έτοιμη. Θα τη βοηθήσει να ανεβάσει μια παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό και στοιχεία πρόζας, αφού η πρώην παίκτρια του «Fame Story» δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπάει και την υποκριτική.

Διαβάστε επίσης: Τα Χριστούγεννα της Καλομοίρας
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης