Είναι πλέον δεδομένο. Ακόμη και η ακμάζουσα βιομηχανία της πορνογραφίας, που επιφέρει στους δημιουργούς της δισεκατομμύρια δολάρια χτίζοντας αυτοκρατορίες,  χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση.

Ο ιδρυτής του πορνοπεριοδικού Hustler και “βασιλιάς του πορνό”, Λάρι Φλιντ, με την αρωγή του παραγωγού Τζόε Φράνσις- δημιουργού της ερωτικής σειράς Girls Gone Wild- θα απευθυνθούν στο αμερικανικό Κογκρέσο για να λάβουν την οικονομική ενίσχυση κατά τον ίδιο τρόπο που το αμερικανικό νομοθετικό όργανο ενέκρινε και τη βοήθεια στις αυτοκινητοβιομηχανίες General Motors και Chrysler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι των δημιουργών του ερωτικού κόσμου θα ζητήσει από το Κογκρέσο «να αναγεννήσουν την ερωτική όρεξη της Αμερικής» μέσω της οικονομικής βοήθειας.

«Το Κογκρέσο φαίνεται πρόθυμο να βοηθήσει μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του έθνους μας, και αισθανόμαστε ότι αξίζουμε την ίδια εκτίμηση με τις άλλες επιχειρήσεις που ενισχύθηκαν από τον κρατικό κορβανά», τόνισε ο Φράνσις σε επίσημη ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι στις δύσκολες οικονομικές στιγμές οι Αμερικανοί γυρίζουν στην ψυχαγωγία για να ανακουφιστούν.

Τόσο ο Φλιντ, όσο και ο Φράνσις, υποχρεώθηκαν να ζητήσουν την κρατική βοήθεια, καθώς λόγω της κρίσης ο κόσμος σταμάτησε να αγοράζει βιντεοταινίες. Η πτώση σε αγορές ή ενοικιάσεις DVD ήταν κάπου 22% κατά τη διάρκεια του προηγουμένου έτους και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα συνεχιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ανθηρή βιομηχανία που παράγει κάπου 13 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, τονίζουν οι Φλιντ και Φράνσις και αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα του Κογκρέσου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης