Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός απέσυρε σήμερα την προσφυγή που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε από την «Ένωση» το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά ωστόσο τον συμβιβασμό του 26χρονου επιθετικού με την Ένωση, ο παίκτης απέσυρε την προσφυγή και έτσι θα μείνει ελεύθερος από το «δικέφαλο», λαμβάνοντας παράλληλα ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει περιορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλον ελληνικό σύλλογο.

Χαμόγελα για Γκέντσογλου

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της «Ένωσης» Μανουελ Χιμένεθ είδε σήμερα τον Σάββα Γκέντσογλου να επιστρέφει στις προπονήσεις και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την πορεία του στην αυριανή προπόνηση.

Αντίθετα, δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με το «τριφύλλι» ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος έκανε φυσιοθεραπεία, όπως επίσης και ο Κώστας Μανωλάς που τέθηκε «εκτός» για την αναμέτρησης της Τετάρτης.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης πραγματοποίησε ο Παντελής Καφές και δεν θα καταφέρει να παίξει στον παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στα Σπάτα, ενώ μόλις μια ώρα νωρίτερα ο Χιμένεθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης