Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μήνυμά του προσπαθεί να αντικρούσει τους εισαγγελείς του Μιλάνου, οι οποίοι τον κατηγορούν για υποστήριξη πορνείας ανηλίκων. «Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να πλήρωσα, για να κάνω σεξ με γυναίκα. Είναι κάτι που θα θεωρούσα εξευτελιστικό για την αξιοπρέπειά μου, δεν συνέβη ούτε μια φορά στη ζωή μου».

Ο «Καβαλιέρε», στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, υπογραμμίζει, επίσης, ότι «γνώρισε κάποιες νέες που ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τις βοήθησε, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία οικονομική συναλλαγή σεξουαλικού περιεχομένου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, υπερασπίστηκε επίσης και τους συνεργάτες του Εμίλιο Φέντε (δημοσιογράφο), Λέλε Μόρα (ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών) και Νικόλ Μινέττι (περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς), οι οποίοι φέρονται να του παρουσίασαν πολλές από τις κοπέλες που κάλεσε σε σειρά δείπνων.

«Από τότε που χώρισα έχω μόνιμο δεσμό, έστω και αν δεν ήθελα να το αποκαλύψω δημοσίως. Το άτομο αυτό ήταν συχνά μαζί μου, σε διάφορες βραδιές, και δεν θα επέτρεπε ποτέ να λάβουν χώρα οι παράλογες αυτές σκηνές που κάποιες εφημερίδες περιέγραψαν» τονίζει ο πρωθυπουργός.

Οι εισαγγελείς, από την πλευρά τους, επιμένουν στην αρχική τους γραμμή και έτσι σήμερα κοινοποιούν στη Βουλή όλες τις λεπτομέρειες με τα αποδεικτικά στοιχεία της έρευνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιταλικός Τύπος επιμένει ότι η ανήλικη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, σε τηλεφωνικούς διαλόγους με φίλες και γνωστές της, παραδέχεται ανοικτά ότι έκανε σεξ με τον πρωθυπουργό, ενώ αναφέρεται και σε διάφορες εμμονές και προτιμήσεις του. Όπως γράφει η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», μια μάρτυρας, που πήρε μέρος σε δείπνα τα οποία οργανώθηκαν στη βίλα του Άρκορε, κάνει λόγο για «γιορτές που σε έφερναν σε μεγάλη αμηχανία».

Οι Ιταλοί σχολιαστές υπενθυμίζουν, επίσης, ότι ο ιταλικός νόμος προβλέπει «φυλάκιση από έξι μήνες μέχρι τρία χρόνια και χρηματικό πρόστιμο μέχρι πέντε χιλιάδες ευρώ, για όποιον έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης