Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το Σάββατο ο Νικολάς Φρέιρε στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Νόριτς που διεξήχθη στο «Κάροου Ρόουντ».

Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός πέρασε στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ντόη, δείχνοντας στον χρόνο που αγωνίστηκε την ποιότητά του, μολονότι μετράει μόλις λίγες ημέρες στην ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φρέιρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχίες που έδωσε, αποπνέοντας μάλιστα ηρεμία με το παιχνίδι του.

Είχε πολύ καλές επαφές με την μπάλα, βοήθησε στην κυκλοφορία της από την άμυνα και στο «χτίσιμο» των επιθέσεων της ελληνικής ομάδας και εν γένει έδειξε έτοιμος και ικανός να διεκδικήσει φανέλα βασικού στην ομάδα που φτιάχνει αυτό το καλοκαίρι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Yπενθυμίζεται ότι πέραν του Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος ήρθε στο λιμάνι ως δανεικός για έναν χρόνο από τη μεξικάνικη Πούμας, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπ. Παπ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης