Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του αποκλεισμού του Κιλιάν Eμπαπέ, από την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την καλοκαιρινή περιοδεία στην Ιαπωνία, η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού, κοσμεί τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου.

«Ο Eμπαπέεπίσημα προς πώληση!», είναι το σχετικό πρωτοσέλιδο της «Marca», με την φωτογραφία του Γάλλου άσου, ενώ στην ιστοσελίδα της, η ισπανική εφημερίδα, αποφεύγοντας να αναφέρει την Ρεάλ Μαδρίτης, γράφει πως «ο παριζιάνικος σύλλογος θεωρεί ότι έχει ήδη συμφωνία με άλλη ομάδα για να απελευθερωθεί το επόμενο καλοκαίρι». Μάλιστα, η «Marca» παρουσιάζει ένα… ντοκουμέντο με απόσπασμα βίντεο από τον αγώνα της Παρασκευής με την Χάβρη και το σχόλιο: «Το τελευταίο γκολ του Eμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν; Σκόραρε λίγες ώρες πριν από την βόμβα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η έτερη «μεγάλη» εφημερίδα της Ισπανίας, «As», ο Eμπαπέ «είναι στα σχοινιά» με το σχόλιο «Η Παρί ΣΖ σκοτώνει τον Eμπαπέ. Ο σύλλογος ανακοινώνει, λίγες ώρες πριν την ασιατική περιοδεία, ότι το αστέρι του δεν θα ταξιδέψει αυτό το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο σύλλογος αναμένει να λάβει 20 εκατομμύρια ευρώ για αυτήν την περιοδεία, αλλά αυτό ήταν με το παιδί του Μποντί στην αποστολή. Χωρίς αυτόν, αβεβαιότητα. Δεν πειράζει: Η Παρί ΣΖ, θεωρεί πιο σημαντική αυτήν την απόφαση, παρά την οικονομική ζημία. Και ότι αυτή η βραχυπρόθεσμη απώλεια χρημάτων είναι απείρως μικρότερη από τη μακροπρόθεσμη απώλεια».

Στη συνέχεια, επιστρέφοντας στον αγώνα προετοιμασίας και στο γκολ του παγκόσμιου πρωταθλητή, η «As» γράφει: «Το πανηγύρισε με απόλυτη κανονικότητα και χάρηκε μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ευτυχία που μοιράστηκε στο γήπεδο με τον μικρό του αδελφό, Ιθαν. Ο Λουίς Ενρίκε, αν και είχε μόλις τρεις προπονήσεις, του έδωσε λεπτά παιχνιδιού.Ο Eμπαπέ ήταν στη δυναμική της ομάδας. Σαν να μην έγινε τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης