Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης της άγριας δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, με θύμα 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα υπήκοο Αλβανίας, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας φαίνεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της δολοφονίας

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 13:00 στην οδό Μπότσαρη την Πέμπτη (13/7), στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη μπροστά από βενζινάδικο. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, προτού ο 50χρονος πέσει νεκρός από τα πυρά του 45χρονου είχε καβγαδίσει με τον δράστη τον οποίο γνώριζε, σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Έπειτα πήγαν και οι δύο σε παρακείμενο βενζινάδικο για να εφοδιάσουν με καύσιμο τα αυτοκίνητά τους αλλά ξεκίνησαν και πάλι να καβγαδίζουν. Τότε ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον του 50χρονου από το εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του.

Το οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου αποτέλεσε το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη του σκουρόχρωμου οχήματος ο οποίος ωστόσο τελικά παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του δικηγόρου του. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης