Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταφορά των ασθενών από την κλινική που πήρε φωτιά σε κάποιο ασφαλές σημείο ή σε άλλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς  η επιχείρηση της πυροσβεστικής συνεχίζεται. 

Οι εργαζόμενοι στην κλινική μίλησαν στο thesstoday.gr για τις στιγμές τρόμου που έζησαν με τον ιατρό Παύλο Παυλίδη να λέει πως αναγκάστηκε να αφήσει στη μέση χειρουργείο όταν αντιλήφθηκε πως είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο κτήριο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ξέσπασε η φωτιά ήμουν στο χειρουργείο. Εγκαταλείψαμε το χώρο για να μην κινδυνεύσουμε. Ο ασθενής έμεινε μέσα με αναισθησία και διασωληνωμένος» περιέγραψε ο κ. Παυλίδης.

«Έχουμε ενημερώσει όλα τα νοσοκομεία της πόλης, όχι μόνο αυτά που εφημερεύουν ώστε αν χρειαστεί να νοσηλευτούν οι ασθενείς εκεί. Προς το παρόν έχουμε στείλει ένα περιστατικό» ανέφερε η συντονίστρια των διακομιδών στο ΕΚΑΒ, Τζίνα Λεπτοκαρυδου.

Άλλος μάρτυρας σημείωσε πως η φωτιά ξέσπασε πιθανότατα από το χώρο της αποστείρωσης. «Εγώ ήμουν μέσα και ξαφνικά άκουσα κόσμο να τρέχει. Μύρισα καπνούς, άκουσα τσιρίδες. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και δεν κινδύνεψε κάποιος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρεται πως είναι σε εξέλιξη τιτάνια επιχείρησης της πυροσβεστικής. Οι ασθενείς αποσωληνώνονται και μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης