Zougla Newsroom

Ανοιχτή παραμένει για Ελλάδα και Πολωνία η έρευνα για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα. Παρά το γεγονός ότι έχει προφυλακιστεί ήδη ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές οι Αρχές και στις δύο χώρες αναζητούν απαντήσεις για το άγριο έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Πολωνικής Εισαγγελίας στο Βρότσλαβ, Ann Placzek-Grzelak,οι Πολωνοί ιατροδικαστές έχουν κάνει τη δική τους αυτοψία στη σορό της άτυχης κοπέλας ενώ έχουν λάβει δείγματα που έχουν αποσταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις. Οι Πολωνικές αρχές περιμένουν και τα στοιχεία της έρευνας από τις ελληνικές αρχές ενώ εν αναμονή είναι και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην Ελλάδα. Η αιτία θανάτου της κοπέλας παραμένει απροσδιόριστη ενώ υπάρχουν ενδείξεις στραγγαλισμού.

Στην ανάκριση μπαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία και κυρίως βίντεο από κάμερες ασφαλείας όπου κινήθηκε η κοπέλα πριν την  συνάντηση με τον 32χρονο.Τα βίντεο δείχνουν ότι η κοπέλα δεν είχε συναντηθεί πριν με τον κατηγορούμενο ενώ από τα ψώνια που έκανε φαίνεται ότι είχε σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια δήλωσε στα πολωνικά μέσα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Οι αγορές που έκανε στο κατάστημα λίγο πριν συναντήσει τον κατηγορούμενο δείχνουν ότι σχεδίαζε να επιστρέψει στο σπίτι της. Είναι καθημερινά πράγματα τα οποία φαίνονται στις καταγραφές από τα βίντεο  που έχουμε συγκεντρώσει».

Ο  Dawid Burzacki υποστηρίζει ότι: «Δεν είναι αλήθεια ότι η Αναστάζια είχε κανονίσει ραντεβού με τον 32χρονο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η συνάντηση δεν ήταν με πρωτοβουλία της κοπέλας και δεν ήταν προγραμματισμένη από την ίδια». Ο Πολωνός ερευνητής δεν αποκλείει το γεγονός  η Αναστάζια να είναι θύμα κατά λάθος.

Ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στην πολωνική fact τόνισε ότι η μητέρα της σε συνεργασία με τους Εισαγγελικούς λειτουργούς κατάφερε να δει τη σορό της κόρης της όσο αυτό ήταν επιτρεπτό και την αναγνώρισε από κάποιες λεπτομέρειες.

«Ο εισαγγελέας μας είπε ότι τώρα μπορούμε να κανονίσουμε την κηδεία της. Η Αναστάζια θα ταφεί τον τάφο της μητέρας μου και γιαγιάς της», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης