Ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές αποδέσμευσε η Κηφισιά, φτάνοντας αισίως τους έξι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Επειτα από τους Γιάννη Σωτηράκο, Μανώλη Καλλέργη και Μάκη Παυλάκη, ήταν η σειρά των Μαντί Ταλάλ, Ζοζέφ Αντουάν Να και Γκαέλ Τζορντάν Ντιμπόνγκ Κινγκούε να αποχαιρετήσουν το «Ζηρίνειο».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου που συνεχίζει το «ξεσκαρτάρισμα» ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής της στη Super League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μαντί Ταλάλ, τον Ζοζέφ Αντουάν Να και τον Γκαέλ Τζορντάν Ντιμπόνγκ Κινγκούε.

Η ιστορική άνοδος στη Super League οφείλεται και στη δική τους παρουσία, αφού μοχθούσαν καθημερινά για να βοηθήσουν την Κηφισιά να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφεραν από την και να τους ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντουάν Να, αριστερός μπακ, «έγραψε» 32 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ) με τη φανέλα της Κηφισιάς, ο κεντρικός μέσος Ταλάλ είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 27 εμφανίσεις ενώ ο Κινγκούε δεν έπαιξε σε επίσημο ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης