Το να θέλει κάποιος κάτι για πάρτη του, μικρή έως ανύπαρκτη σημασία έχει αν δεν είναι σε θέση να το πραγματοποιεί. Και για να πετύχει κανείς κάτι που γουστάρει, χρειάζεται για να το επιβάλλει τη δύναμη. Τον τσαμπουκά, την αλητεία, όπως θες να το πεις. Κουβέντα ανοίξαμε για τον κόσμο τον οπαδικό της Μπεϊτάρ. Της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Κατ’ αρχήν να διευκρινίσουμε πως όταν λέμε ”κόσμος”, οπαδικός κόσμος, δεν αναφερόμαστε γενικώς κι αορίστως στον κόσμο. Και πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό όταν η έννοια κόσμος στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτη. Ποιος κόσμος και ποιος λαός; Οι αντιδράσεις της μάζας ορίζονται από τη μειοψηφία, τη μαχητική μειοψηφία. Οι πολλοί άγονται και φέρονται από τα μμε ή από τις ”ενεργές” μειοψηφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ να μην ανησυχεί για τον όποιον μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή έχει στο ρόστερ. Κανένα πρόβλημα για τους οργανωμένους οπαδούς της ισραηλινής ομάδας. Τα παιδιά δεν ασχολούνται με τον αντίπαλο, η αγωνία τους είναι μη και φορέσει την ένδοξη φανέλα της ομαδάρας τους ξένος επαγγελματίας που είναι Άραβας ή μουσουλμάνος.

Ποιο είναι το άξιο να αναφερθεί σχετικά με την… ιερότητα της εξέδρας της κυπελλούχου Ισραήλ Μπεϊτάρ; Και άσε κάποιους που δεν καταλαβαίνουν να μιλάνε για ρατσισμό και φασισμό κι άλλα τέτοια. Πριν δέκα χρόνια πουλήθηκε το 50% της Μπεϊτάρ σε επιχειρηματία των Αραβικών Εμιράτων. Το σκάνδαλο! Η αδιανόητη πρόκληση στην… καθαρότητα των χούλιγκαν της ομάδας. Ένοχος και καταραμένος ο μεγαλομέτοχος που πούλησε το 50% των μετοχών.

Ποτέ δεν υλοποιήθηκε η μεταβίβαση του μισού πακέτου των μετοχών! Κάπου μπλόκαρε. Είπαμε. Το να μη θέλεις κάτι ποια είναι η σημασία αν δεν είσαι σε θέση να το επιβάλλεις; Ο μεγαλομέτοχος της Μπεϊτάρ που τόλμησε να πουλήσει μετοχές σε Άραβα βρέθηκε υπόδικος για παιδεραστία, μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, κι άλλες βαρειές κατηγορίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………

Μόνη λύση ο ευνουχισμός… διάβασε apodytiriakias.gr

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης