Δεν πάει πολύς καιρός που απ’ αυτή τη στήλη ασχολήθηκα με το ρεπόρτερ Γιώργο Μίνο, επηρεασμένος από το πάθος με το οποίο προβάλλει τα δίκια του ΠΑΟΚ. Ένα πάθος που σαρώνει στην έκφρασή του τα πάντα! Η άποψη ότι κορώνες”μινοϊκού στιλ” συντηρούν μια γελοία αντιπαλότητα μεταξύ του βορείου και νοτίου ποδοσφαιρικού μας γαλαξία δυστυχώς παραμένει. Και αν μεν ο Γιώργος Μίνος –κάποια στιγμή- γίνεται διασκεδαστικός και ίσως  συμπαθής ( δεχόμενος ότι δεν μπορεί να επιφέρει αλλαγές ούτε στονλόγο του ούτε στη…φόρα του ) εντούτοις, υπάρχει πλήθος από “μικρούς Μίνους”, οι οποίοι υπόγεια και με προφανές κίνητρο ( δηλαδή να ερεθίσουν τις μετρήσεις των ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, αλλά και την αντιπαλότητα των καφενείων ) ενεργούν επικίνδυνα.

Να το εξηγήσω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθώντας νωρίς την Κυριακή από τη ραδιοφωνική συχνότητα της  ΕΡΑσπορ τη ροή των ποδοσφαιρικών γεγονότων, μεταδόθηκε από «επιτόπιο» σχολιαστή ότι «ο Λεβαδειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ σε βάρος του Άρη Θεσσαλονίκης». Αυτό ήταν! Ο έχων το συντονισμό της εκπομπής από τη μήτρα της Αγίας Παρασκευής (βοήθειά μας!), έδωσε αμέσως μικρόφωνο στο συνεργάτη της ΕΡΑ, ο οποίος μετέδιδε –παράλληλα- το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ από τα «όρεινά» της Τούμπας: Αφού πρώτα πληροφορηθήκαμε ότι συνεχίζει να προηγείται ο «Δικέφαλος», η «μήτρα» επεχείρησε γενναία (για την ακρίβεια προβοκατόρικη) ερώτηση στο ρεπόρτερ: «Δεν μου λες, μεγάλε (το «μεγάλε» επειδή δεν συγκράτησα το επώνυμο του ρεπόρτερ και συγγνώμη γι’ αυτό) πανηγυρίστηκε από την εξέδρα των ΠΑΟΚτζήδων το δεύτερο γκολ της Λιβαδειάς;».

Ο σχολιαστής της Τούμπας τα έχασε προς στιγμήν, αλλά έπρεπε κάτι να πει. Και είπε: «Όχι τόσο όσο το πρώτο!!!».

Προφανώς, οι ευγενικοί φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να εκφράζουν τη συμπάθειά τους στον Αρη, που τελικά δεν γλίτωσε το μαρτύριο της ήττας στο γήπεδο της Βοιωτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συγχωρείτε, αλλά όταν ακούσω κάτι συνηθισμένο, ότι δηλαδή συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ εδάρησαν σε γήπεδο, πρώτος εγώ θα σπεύσω να ευχηθώ «και του χρόνου».             

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης