Την άποψη ότι «η λαθρομετανάστευση είναι ένα πρόβλημα που μας ξεπερνά, γιατί το αφήσαμε για πολλά χρόνια» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά την πρώτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Η Διυπουργική Επιτροπή, που συστήθηκε από τον πρωθυπουργό, θα πρέπει μέχρι το Μάρτιο να προτείνει δέσμη μέτρων, ενώ θα συνεδριάζει τακτικά και με τη συμμετοχή, ενδεχομένως, άλλων εκπροσώπων φορέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην διάρκειας τριών ωρών συνεδρίαση υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, συμμετείχαν εκτός του κ. Πάγκαλου, οι υπουργοί Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτεραιότητα της ατζέντας της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, το παραεμπόριο, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια και η αναβάθμιση-ανάπλαση περιοχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης