Αν ακούτε το τραγούδι «Last Christmas» και σκέφτεστε πως και τα φετινά Χριστούγεννα σας βρήκαν μόνη, μην απογοητεύεστε! Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και υπάρχει για να σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε τα… λάθη των Χριστουγέννων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απεγκλωβιστείτε από την μελαγχολία των γιορτών και μην κλείνεστε στον εαυτό σας! Δεν ωφελεί κανέναν. Αναζητήστε τη σωστή παρέα που μπορεί να σας κρατήσει καλή και… ζεστή συντροφιά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην φίλο σας που έρχεται κάτω από το σπίτι και σας παρακαλάει να του ανοίξετε για να σας μιλήσει και να σας δείξει πόσο του έχετε λείψει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγαίνετε για ένα ποτό με το συνάδελφο από το διπλανό τμήμα που σας έχει προτείνει έξοδο κάτι εκατοντάδες φορές, αλλά εσείς έχετε πάντα κάτι επείγον να κάνετε!

Μιλήστε ευγενικά και κάντε ένα πολιτισμένο διάλογο με τον άγνωστο θαυμαστή που έχει σπάσει τα τηλέφωνα και επιδιώκει με κάθε τρόπο να τον γνωρίσετε από κοντά! Που ξέρετε μπορεί να είναι γοητευτικός!

Έχετε ανάγκη όμορφες και ρομαντικές στιγμές! Όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη μια τρυφερή κουβέντα και μια ζεστή αγκαλιά…

Ακόμη και αν δεν το παραδέχεστε ούτε στον εαυτό σας… όσο δυναμικές και αν είστε σίγουρα έχετε την ανάγκη ενός συντρόφου που θα είναι ο άνθρωπος, θα σας νοιάζεται και θα μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του! Απλά… συνειδητοποιήστε το και φροντίστε αυτή η Πρωτοχρονιά να σας μείνει αξέχαστη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης