Την ανάγκη ενότητας στον Πειραιά «για να μπορέσουμε να δρασκελίσουμε την επόμενη χρονιά, μέσα από επιτυχίες, στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πειραιάς μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Θέλω να γνωρίζουν οι πάντες ότι προς αυτή την κατεύθυνση η ΝΔ θα κάνει το παν προκειμένου να βοηθήσει το έργο αυτό το οποίο επαναλαμβάνω είναι υπερκομματικό» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εντιμότητα και αποτελεσματικότητα στα επόμενα χρόνια δεσμεύθηκε από την πλευρά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος ζήτησε τη συμπόρευση των εργαζομένων και των στελεχών του δήμου στο δύσκολο έργο που ξεκινάει.

Υποσχέθηκε ότι το ραδιόφωνο και το Ιντερνετ θα αποτελέσουν βασικά εργαλεία επικοινωνίας και διαβούλευσης με τους πολίτες, ενώ τόνισε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου θα ανοίξει στους δημότες, στις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης, αλλά και στη νέα γενιά.

«Τα σχολεία του Πειραιά θα έχουν το δικό τους χρόνο και τις δικές τους εκπομπές στο ραδιόφωνο του Πειραιά», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος και προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει συμπεριφορές «που θα δημιουργούν έστω και την υπόνοια κακής διαχείρισης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης