Η εβδομάδα ξεκίνησε χαρούμενα για την Ειρήνη αφού επιτέλους θα άλλαζε τα μαλλιά της. Τα σχόλια που έχει ακούσει στα castings αλλά και τα σχόλια της επιτροπής την είχαν κάνει να περιμένει πως και πως για να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Η Ειρήνη ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα. Όλα τα κορίτσια περίμεναν να δουν την αλλαγή! Όταν επέστρεψε στο σπίτι τα σχόλια των κοριτσιών της ανέβασαν την αυτοπεποίθηση: «Είσαι φίνα τώρα» της είπε η Ιωάννα και η Τζέσσικα δήλωσε πως τώρα θα μπορεί να κλείνει δουλειές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γράμμα της δοκιμασίας έγραφε απλά: Επικίνδυνες αποστολές. Στη διαδρομή προς την τοποθεσία της δοκιμασίας τα κορίτσια προσπαθούσαν να μαντέψουν. Όταν είδαν πως έφτασαν στην Ελληνική Λέσχη Ελεύθερης Πτώσης στο Αεραθλητικό Κέντρο Κωπαϊδας και αντίκρισαν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα αγχώθηκαν περισσότερο. Ο Τάσος ανακοίνωσε στα κορίτσια ότι έπρεπε να διαφημίσουν ένα energy drink και για έπαθλο θα είχαν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Όμως για να το καταφέρουν αυτό έπρεπε να ποζάρουν κάνοντας ελεύθερη πτώση από τα 12 χιλιάδες πόδια. Μόνο 3 κορίτσια θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το δαχτυλίδι και να πραγματοποιήσουν την ελεύθερη πτώση. Τα κορίτσια επιλέχθηκαν από τη φωτογραφία που έβγαλαν ποζάροντας στο έδαφος αλλά με συνθήκες ελεύθερης πτώσης.

Η Τζώρτζια ήταν ενθουσιασμένη: «Θέλω πάρα πολύ να πέσω από το αεροπλάνο» δήλωσε πριν ο Τάσος ανακοινώσει τα 3 κορίτσια που θα περνούσαν στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά η Νάνσυ δεν ήθελε καθόλου αυτή την εμπειρία: «Ελπίζω να μη με διαλέξουν και κάποιες να είναι καλύτερες από εμένα» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ειρήνη, η Ιωάννα και η Έλενα τα κατάφεραν και έζησαν τη μοναδική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης και του να φωτογραφίζεσαι κυριολεκτικά στον αέρα!

Ιωάννα: «Είχα κλείσει τα μάτια μου γιατί φοβόμουν… όταν άνοιξε το αλεξίπτωτο ηρέμησα».
Έλενα: «Πριν ανοίξει το αλεξίπτωτο νιώθεις μια απίστευτη ελευθερία… ότι πετάς… δε φοβήθηκα καθόλου».
Ειρήνη: «Όλα κινούνταν σε slow motion».

 
                                 Η Στεφανία αποχώρησε από το Next Top Model

Το κορίτσι που τελικά κέρδισε το διαμαντένιο δαχτυλίδι ήταν η Ειρήνη αφού ήταν εκείνη που κατάφερε να ποζάρει καλύτερα ενώ έπεφτε από τα 12 χιλιάδες πόδια!

Και οι δοκιμασίες δεν σταμάτησαν εκεί. Τα κορίτσια πήραν μαθήματα υποκριτικής, επισκέφτηκαν το θέατρο ΗΒΗ για ένα μάθημα- δοκιμασία. Οι τέσσερις καλύτερες θα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ορσαλία Παρθένη στο ατελιέ του Οίκου Parthenis και να διεκδικήσουν ένα φόρεμα, δημιουργία της σχεδιάστριας.

Η ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής και κίνησης Γεωργία Τσαγκαράκη έβαλε τα κορίτσια να υποδυθούν… περίεργους ρόλους, αυτοσχεδιάζοντας. Η Σίντυ έπρεπε να μεταμορφωθεί σε παιδικό παιχνίδι, η Τζώρτζια σε γυάλινο ποτήρι, η Τζιαννάν έπρεπε να υποδυθεί ένα γέρικο δέντρο και η Ειρήνη ένα δροσερό ρυάκι. Στη συνέχεια τα κορίτσια χωρίστηκαν σε ζευγάρια και φορώντας λευκές ανέκφραστες μάσκες έπρεπε μόνο με την κίνησή τους να διηγηθούν μία ιστορία.

Η Τζώρτζια και η Τζέσσικα υποδυόμενες μία σκηνή ζήλιας συνεργάστηκαν άψογα και πρόσφεραν αρκετό γέλιο στα κορίτσια. Η Στεφανία που ήταν ζευγάρι με την Τζιαννάν σταμάτησε την προσπάθεια στη μέση και στη συνέχεια δήλωσε πως ήταν δύσκολο να συνεργαστεί με την Τζιαννάν.

Για να ολοκληρωθεί το μάθημα-δοκιμασία ο Τάσος κάλεσε στην σκηνή τον Alex de Paris, τον ηθοποιό που ποτέ δεν μιλάει για να διδάξει στα κορίτσια παντομίμα.

Νικήτριες της δοκιμασίας ήταν η Ιωάννα, η Στεφανία, η Τζώρτζια και η Ειρήνη.
Ιωάννα, Στεφανία, Τζώρτζια και Ειρήνη έκαναν πασαρέλα μπροστά στη σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη αφού πρώτα άκουσαν τις οδηγίες της. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τη σχεδιάστρια. Για να πάρει την απόφασή της ζήτησε από την Στεφανία και την Ιωάννα να κάνουν πασαρέλα και με νυφικά. Τελικά το φόρεμα Parthenis κέρδισε η Ιωάννα!

Μία έκπληξη περίμενε τη Στεφανία την ημέρα των γενεθλίων της. Το αγόρι της ο Σταύρος, επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και της έφερε μια τούρτα! Η Στεφανία δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όλα τα κορίτσια συγκινήθηκαν και είχαν δακρύσει. Και όπως είπαν όλα τα κορίτσια ο Σταύρος φάνηκε να είναι «πολύ καλό παιδί». Η Στεφανία τον ξενάγησε στο σπίτι, πέρασαν λίγο χρόνο μαζί και πριν φύγει ο Σταύρος της ευχήθηκε να κάνουν μαζί Χριστούγεννα. Η Στεφανία απάντησε πως μάλλον έτσι θα γίνει αφού δεν πιστεύει πως της έχει μείνει περισσότερος χρόνος στο παιχνίδι.

Και έφτασε η ώρα για το συμβούλιο των κριτών

Με αφορμή τη φωτογράφιση της εβδομάδας, αυτό που έκανε εντύπωση στους κριτές είναι πως τα κορίτσια του Next Top Model είχαν αρκετές ελλείψεις γνώσεων όσον αφορά σε κλασσικές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και γνωστούς σχεδιαστές. Έτσι η Βίκυ λίγο πριν ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το ποιες παραμένουν στον διαγωνισμό υπέβαλε τα κορίτσια σε ένα μικρό τεστ γνώσεων: «Θέλω να μου πείτε έναν μεγάλο διεθνή σχεδιαστή που ξέρετε». Η Ευαγγελία, η Σιντορέλλα, η Έλενα, η Τζιαννάν και η Τζώρτζια φάνηκε πως έχουν βασικές γνώσεις όμως η Βίκυ μίλησε στα κορίτσια αναλυτικά για το έργο σχεδιαστών όπως Stella McCartney, Michael Kors, John Galliano και τους συνέστησε να δουν τις κλασσικές ταινίες που επηρέασαν και τη βιομηχανία της μόδας.

Στο τέλος της βραδιάς μπροστά στη Βίκυ στάθηκε η Στεφανία και η Έλενα. Η Βίκυ δεν είχε φωτογραφία για την Στεφανία η οποία και αποχώρησε.

Με πληροφορίες από antenna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης