Πυρ κατά της θυγατέρας της αναπληρώτριας πρωθυπουργού, Σουτζάτα Κοϊράλα, και του συζύγου της άνοιξε σε εθνικό πάρκο του Νεπάλ ο πρώην διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Παράς Σαχ, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
«»
Η εφημερίδα «Κατμαντού Ποστ» γράφει ότι, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να συνέβησαν, ο Παράς πυροβόλησε την κόρη της Κοϊράλα, Μέλανι, και τον γαμπρό της, Ρουμπέλ Τσονταρί, το Σάββατο το βράδυ στο θέρετρο Τιγκερ Τοπς, στο Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν, το οποίο βρίσκεται 175 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κατμαντού. Η αφορμή υποτίθεται πως ήταν το γεγονός πως η Μέλανι Κοϊράλα είχε συνωμοτήσει για την κατάργηση της μοναρχίας.

Το ζεύγος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και διέφυγε σε παρακείμενο ξενοδοχείο, ενώ η διεύθυνση του θερέτρου είπε ότι, πριν τους πυροβολισμούς, είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στον πρώην διάδοχο, τη Μέλανι Κοϊράλα και τον σύζυγό της που κατάγεται από το Μπαγκλαντές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πυροβόλησα κανένα, μόνο έριξα άσφαιρα πυρά έξω από το εστιατόριο, επειδή είχα απελπιστεί με τις λέξεις που χρησιμοποίησαν εναντίον της οικογένειας και της χώρας μου» είπε ο Παράς. Από την πλευρά των Αρχών, ούτε η αστυνομία, ούτε το Υπουργείο Εσωτερικών του Νεπάλ επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Από τη μεριά της, η Σουτζάτα Κοϊράλα, η οποία βρίσκεται σε ταξίδι στην Ανατολική Ασία, κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών, Μπιμ Ραουάλ, για να του ζητήσει να αναλάβει νομική δράση εναντίον του Παράς, αν και δεν έχει μέχρι στιγμής υποβληθεί επίσημο αίτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης