Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης, ο οποίος συνέχισε την απολογία του σήμερα το πρωί στον 6ο τακτικό ανακριτή, καθώς χθες διεκόπη λόγω του ασφυκτικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί, αφού δεκάδες ασφαλισμένοι στον όμιλο διαμαρτύρονταν έντονα, ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων τους.

Το πρωί της Παρασκευής, περισσότεροι από 100 συγκεντρωμένοι που είδαν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά μετά το «κανόνι» που βάρεσε ο όμιλος επεχείρησαν να προπηλακίσουν τον Παύλο Ψωμιάδη, ο οποίος τους απάντησε με προκλητικό τρόπο, προκαλώντας ακόμα περισσότερο την οργή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματίας απολογείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απάτη, κατηγορίες που αφορούν στην εξαπάτηση επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, στους οποίους υποσχέθηκε μεγάλες αποδόσεις μέσω της αγοράς επενδυτικών ομολόγων.

Παράλληλα, αντιμετωπίζει και άλλες διώξεις αλλά και αγωγές, ενώ οι πληροφορίες που τον ήθελαν να σχεδιάζει ήδη τη διαφυγή του στο εξωτερικό έγιναν η αιτία να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.
Επιπλέον, έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στη σύζυγό του όσο και στην κόρη του, στις οποίες φέρεται να έχει μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Αγανακτισμένοι λιντσάρισαν τον Παύλο Ψωμιάδη
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης