Δυνατή έκρηξη σημειώθηκε στις 00:30 σε υποκατάστημα της Aspis Bank, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Άγνωστοι, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στον προθάλαμο του υποκαταστήματος.

Στο  σημείο του συμβάντος έφτασαν 3 οχήματα του Πυροσβεστικού σώματος με 9 άνδρες που σχεδόν άμεσα κατάφεραν και έσβησαν την πυρκαγιά που προκλήθηκε χωρίς ευτυχώς να επεκταθεί. Το υποκατάστημα υπέστη υλικές ζημιές στην είσοδο και στον προθάλαμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε λεπτά αργότερα, στις 00:35, πυρκαγιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα, στην συμβολή των οδών Αβύδου και 7ης Μαρτίου στη Νίκαια.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν 4 οχήματα του Πυροσβεστικού σώματος με 12 άνδρες.Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε κατάστημα πώλησης ξηρών καρπών αλλά και σε κάδους απορριμμάτων

Από την πυρκαγιά, το σταθμευμένο όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές όπως επίσης και το κατάστημα ξηρών καρπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκρηξη επίσης, σημειώθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα, από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι, σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται στην πλατεία Κολιάτσου.

Άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν για αρκετή ώρα την περιοχή μέχρι να περισυλλέξουν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Παράλληλα, άλλες δύο έκρηξεις σημειώθηκαν περίπου την ίδια ώρα σε δύο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Στην Λεωφόρο Συγγρού 165 ενώ από την πυρκαγιά που προκλήθηκε, υπέστησαν υλικές ζημιές 3 οχήματα.

Στην δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά αργότερα, επίσης σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 62 στο Γαλάτσι, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές  5 οχήματα.

Έρευνα για τα διαδοχικά περιστατικά διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης