Ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές κατά το ΑΣΕΑΔ και της ΕΟΠΕ εξέδωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς με αφορμή την απόφαση να επικυρωθεί η μετακίνηση της Δήμητρας Γιακουμή στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο έγινε και με τη Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και πλέον αγωνίζεται στον Πανελλήνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αισθήματα πικρίας και εύλογης αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα των υποθέσεων Γιακουμή και Χριστοδούλου. Ουσιαστικά επιβραβεύτηκε το ρουσφέτι και ανομία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα χαρτί που βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ανυπόγραφο, ασφράγιστο και απρωτοκόλλητο εβδομάδες μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των καταστάσεων των σωματείων της Α1 γυναικών κρίθηκε ικανό να στερήσει τη μεταγραφή της Χριστοδούλου στον Παναθηναϊκό σαν ελεύθερη που ήταν και ταυτόχρονα από την άλλη πλευρά μια αθλήτρια (Γιακουμή) που εγκατέλειψε την ομάδα της (τον Ηρακλή Κηφισιάς) προπονούμενη και φωτογραφιζόμενη ως αθλήτρια ενός άλλου σωματείου (στον Ολυμπιακό).

Μάλιστα στην κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε πολύ πριν την εκδίκαση της υπόθεσης το επίσημο πρόγραμμα της ΕΟΠΕ εμφάνιζε την Γιακουμή παίκτρια του Ολυμπιακού!

Η Γιακουμή από τον Ηρακλή Κηφισιάς που μέχρι και σήμερα έχει ενεργό δελτίο κατάφερε να πάρει 120.000 Ευρώ την τελευταία 5ετία (και μετά κύριε Μαυρομάτη μιλάτε για ερασιτεχνικό γυναικείο βόλεϊ) επιβραβεύτηκε για την συμπεριφορά της και μαζί με αυτήν και ο ιστορικός Ολυμπιακός που μεθόδευσε την όλη τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα καταλαβαίνουμε κύριε Μαυρομάτη για ποιον λόγο επιμείνατε προσωπικά για την εκπροσώπηση της ΕΟΠΕ στο δικαστήριο της Γιακουμή από τον ίδιο δικηγόρο που είχε γνωμοδοτήσει για τις καταστάσεις (λίστες ντροπής) του Πανελληνίου τις οποίες ζητάμε να αναρτήσετε στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ για να λάβουν επιτέλους γνώση όλα τα σωματεία του ελληνικού βόλεϊ.

Επίσης, σας ρωτάμε δημοσίως για ποιο λόγο κωλυσιεργήσατε προκλητικά ως ΕΟΠΕ στο ζήτημα της επικύρωσης της τιμωρίας της Γιακουμή από το σωματείο το οποίο σας είχε υποβληθεί εδώ και μήνες. Μήπως γιατί περιμένατε να βγει πρώτα η απόφαση;

Ως νομικός θα έπρεπε να γνωρίζατε ότι εάν πριν την εκδίκαση η ΕΟΠΕ είχε επικυρώσει την τιμωρία της Γιακουμή η απόφαση θα ήταν σίγουρα διαφορετική. Να είστε βέβαιος ότι το συγκεκριμένο ζήτημα ο Ηρακλής Κηφισιάς θα το διερευνήσει απ’ όλες τις πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΟΠΕ από την πλευρά της με σημερινή ανακοίνωση απάντησε πως δεν προτίθεται πως «δεν έχει πρόθεση να αντιπαρατεθεί με σωματεία-μέλη της σεβόμενη τις δικαστικές αποφάσεις. Όλα τα όργανα της Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπ όψιν τα δεδομένα της εποχής, υπηρετούν τη νομιμότητα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης