Έτοιμη να κάνει παιδί με κάθε τρόπο δηλώνει η Kylie Minogue. Ο καρκίνος του μαστού, τον οποίο κατάφερε να νικήσει πέντε χρόνια πριν, μπορεί να της στοίχισε το όνειρο να γίνει μητέρα, όμως δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω!

Ήδη σκέφτεται πολύ σοβαρά την εξωσωματική γονιμοποίηση, μια αξιόπιστη μέθοδος για να μείνει έγκυος μια γυναίκα και να ξεκινήσει οικογένεια, επίσης σκέφτεται πολύ σοβαρά και τη δωρεά ωαρίων ως μια ακόμα εναλλακτική μέθοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 42χρονη star ανέφερε πως ο μικρός Ethan, ο γιος της αδελφής της, Dannii, ξύπνησε το μητρικό της ένστικτο και θέλει να προσπαθήσει να φέρει και η ίδια ένα μωρό στον κόσμο.

«Έχω λάβει υπ’ όψιν μου διάφορες μεθόδους. Δεν ξέρω όμως ποιον δρόμο θα ακολουθήσω, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά όλες τις εναλλακτικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε οικογένεια. Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα αυτές τις ημέρες, ειδικά στην Αμερική».

Πέρα από όλα αυτά, η Kylie δηλώνει πως, αν τελικά δεν τα καταφέρει να μείνει έγκυος, είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της όπως είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Έχει ανάγκη από ξεκούραση
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης