Κομψότητα, λάμψη και φινέτσα. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις στυλιστικές σας επιλογές τις εορτές των Χριστουγέννων. Πρέπει όμως να καταλήξετε και στο μακιγιάζ που θα κάνετε… Θα βαφτείτε έντονα ή θα επιλέξετε κάτι πιο διακριτικό;

Εμείς σας υπενθυμίζουμε πως η υπερβολή μπορεί να είναι καταστροφική για το τελικό αποτέλεσμα! Γι’ αυτό όποιο και αν είναι το μακιγιάζ που θα επιλέξετε τελικά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να δώσετε βάση στην ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην σας «προδώσουν» την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρά, αλλά “θαυματουργά” tips

Επιλέξτε ένα πολύ καλό make- up, το οποίο έχετε δοκιμάσει και είστε σίγουρες πως αντέχει ώρες στο πρόσωπο χωρίς να σπάει. Αποφύγετε να βάλετε make- up… με το κιλό για να καλύψετε τις τυχόν ατέλειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμήστε μια πούδρα στα φυσικά σας χρώματα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γυαλίζει το πρόσωπο σας περισσότερο απ’ τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Δώστε ένταση και βάθος στο βλέμμα σας, γυρίζοντας τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι και στη συνέχεια βάζοντας μάσκαρα για όγκο και μήκος. Μπορείτε να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε “γατίσιο” βλέμμα χρησιμοποιώντας ψεύτικες βλεφαρίδες.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες σκιές και τα glitter eye- liner. Ή το σχήμα των ματιών σας θα τονίσετε ή το χρώμα τους με τις κατάλληλες σκιές. Όχι και τα δύο…

Αν επιλέξετε smokey eyes μακιγιάζ σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία και “σβήστε” απαλά ακολουθώντας το κόκκαλο του ματιού. Καλές χρωματικές επιλογές θα ήταν ένα ιριδίζον μαύρο, συνδυασμένο με μεταλλική ασημί σκιά.

Θέλετε τα χείλη σας να είναι επιθυμητά, ζουμερά και νεανικά; Χρησιμοποιήστε lip- gloss με χρώμα και glitter (λόγω της ημέρας!), ώστε να μοιάζουν “γυμνά”, αλλά ταυτόχρονα “γεμάτα”. Για λάμψη και υγεία, επιλέξτε μια απαλή απόχρωση του ροζ ή του κοραλλί.

Καλά και… εντυπωσιακά Χριστούγεννα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης