«Εδώ έχουμε την μεγαλύτερη ανακάλυψη, οι επιστήμονες βρήκαν ούφο και σεις ασχολείστε με το αν εγώ «πλακώθηκα» στις μπουνιές με ένα δημοτικό σύμβουλο; Τα ούφο κοιτάξτε βρε παιδιά και αφήστε μας εμάς! Υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα» ήταν η απάντηση του νέου δήμαρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, στα σενάρια που τον ήθελαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες να έχει δημιουργήσει «θερμό» επεισόδιο.

Αλλά και από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Γκλέτσου διαψεύδει το γεγονός, θεωρώντας ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας χειρίστου είδους από τους αντιπάλους του Απόστολου Γκλέτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως επειδή το θέμα πουλάει γι’αυτό κάποιοι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν εξυφαίνουν σενάρια προβοκατόρικα και φαντασιόπληκτα. Να είστε σίγουροι ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο εγώ πρώτος, όχι μόνο δεν θα είχα συμβιβαστεί, αλλά θα είχα καταγγείλει και το γεγονός. Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν συνέβη. Μια κουβέντα σε έντονους τόνους είχαμε για το αύριο της πόλης και απορώ πώς αυτό βγήκε και έξω από το συμβούλιο», διευκρίνισε ο δημοτικός σύμβουλος.

«Οι μπουνιές και τα μαυρισμένα μάτια; Τίποτα απ’όλα αυτά δεν ισχύουν; Και την προγούμενη εβδομάδα που ακούστηκε ότι ο Γκλέτσος έστειλε έναν μηχανικό στο νοσοκομείο για να κάνει οκτώ ράμματα; Ούτε αυτό είναι αληθές;» συνέχισαν να ρωτάνε οι δημοσιογράφοι.

«Για το δεύτερο πάρτε το μηχανικό να σας τα πεί, για το «επεισόδιο» με μένα σας λέω ότι είναι υπερβολικό και τραβηγμένο από τα αυτιά» επέμενε ο δημοτικός σύμβουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαστίγιο και καρότο πήρε απ’ ότι φαίνεται ο νέος δήμαρχος και έχει ο θεός….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης