«Προβλήθηκε, αλλά το … αποσύραμε στη συνέχεια». Η απάντηση της COSMOTE στην αποκάλυψη της zougla.gr για το προκλητικό spot της θυγατρικής COSMOFON, που προβλήθηκε στα Σκόπια.

Το διαφημιστικό παρουσίαζε το πλήρωμα ενός ρωσικού υποβρυχίου, που χάθηκε στο βυθό της … λίμνης Οχρίδας, κοντά στη πόλη Στρούγκα, κάνοντας συνεχώς λόγο για «Μακεδονία» και καταλήγοντας με το : «Καλωσορίσατε στο δίκτυο COSMOFON. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη Μακεδονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόλις ενημερωθήκαμε στα κεντρικά της COSMOTE για την προβολή του, δώσαμε εντολές στη θυγατρική μας COSMOFON, για την άμεση διακοπή του» μας ενημέρωσε η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας Μαριλένα Φατσέα, κάνοντας γνωστό πως το επίμαχο spot προβλήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα το 2006.

Σημασία δεν έχει πόσο καιρό ήταν στον «αέρα» το προκλητικό spot, αλλά πως αυτό προβλήθηκε. Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί τα κεντρικά της COSMOTE στην Αθήνα, δεν ελέγχουν τη διαφημιστική καμπάνια της θυγατρικής COSMΟFON, σε μια χώρα που και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει το δικό της συμβολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης