Απ’ ό,τι φάνηκε αυτή τη φορά δεν έγινε της Τρίτης… αλλά της Τετάρτης. Ο Λάκης επανήλθε δριμύτερος και προσέφερε άπλετο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε στο μόνιμο… πρόβλημα της Ελλάδας, το δημόσιο χρέος, ενώ η απόφαση για την επιμήκυνση του δανείου δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Λάκη να παραθέτει τη δική του άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχόλια για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν σταμάτησαν στο μνημόνιο, αφού το «τρεξίματα»… του πρωθυπουργού και των υπόλοιπων μελών της κυβέρνησης ενέπνευσαν τον καλλιτέχνη.

Ο Λάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απεργία των δημοσιογράφων, στην πρόσφατη ανάληψη ευθύνης για τα πακέτα-βόμβες από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και στην απόφαση-όνειδος του ΕΣΡ για επιβολή προστίμου στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, «Κίτρινος Τύπος», για τη μετάδοση συνέντευξης  του φυλακισμένου μέλους της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού.

Στο «στόχαστρο» του χαρισματικού καλλιτέχνη βρέθηκε ο Γιάννης Γαλάτης, για την κυκλοφορία των νέων του τραγουδιών, αλλά και η Μιμή Ντενίση, το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου και άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστή πινελιά στο χθεσινό τσαντίρι έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αρχικά εμφανίστηκε σαν Άντζελα Δημητρίου και στη συνέχεια σαν Μιμή Ντενίση.

Οι διαδηλώσεις των φοιτητών στην Ιταλία αλλά και τη Βρετανία κέντρισαν το ενδιαφέρον του Λάκη Λαζόπουλου…

H βραδιά έκλεισε με έναν εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στο studio βρέθηκαν οι Stomp.

To ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τσαντίρι για τη φετινή χρονιά.

Ο Λάκης θα αποχαιρετήσει το 2010 παρέα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης