Προειδοποίηση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που δεν έχουν εισιτήριο, να μην προσέλθουν στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, όπου στις 19:30 σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας με την τοπική ομάδα,  απευθύνει με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι από τις 22 Νοεμβρίου έχει αποφασιστεί αφενός να μη χορηγηθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και αφετέρου απαγορεύθηκε και στην ΠΑΕ Α.Ο. Κέρκυρας να διαθέσει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Στόχος είναι να μην μετακινηθούν φίλαθλοι, ώστε να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα αυτό, επειδή δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμιά θύρα, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο ατόμων που δεν κατέχουν εισιτήριο.

Από την Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφαλείας με προέλεγχο σε επιλεγμένα σημεία, ενώ στους κατόχους των εισιτηρίων υπενθυμίζεται ότι θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους στο Εθνικό Στάδιο και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, καθώς και οποιοδήποτε άλλο συναφές αντικείμενο που απαγορεύεται από τη σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να επιφέρουν σωματικές βλάβες).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης