Ένα τρενοθέατρο που έχουμε αγαπήσει στο πέρασμα των χρόνων για τις παραστάσεις που μας έχει χαρίσει, έρχεται φέτος με μια ιστορία μυστηρίου να μας προσφέρει μια αξέχαστη σιδηροδρομική διαδρομή.

Για τη φετινή σεζόν 2010-2011, ακολουθώντας τα χνάρια της μεγάλης παράδοσης των αστυνομικών της Αγκάθα Κρίστι, το καινούργιο θεατρικό έργο «Μυστήριο στο Τούνδρα Εξπρές», κομμένο και ραμμένο για το χώρο της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, υπογράφει ο Πέτρος Χατζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγγραφέας , βραβευμένος με το Α΄ Κρατικό Βραβείο και το Α΄ Βραβείο Κύκλου Παιδικού Βιβλίου για το μυθιστόρημά του «Η εξαφάνιση της Ντόροθυ Σνοτ»,  δεν είναι άλλος από τον γνωστό μας Έλληνα πεζογράφο, Αύγουστο Κορτώ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τατιάνα Λύγαρη  και τις χορογραφίες η Ζωή Χατζηαντωνίου.

Η υπόθεση: Ο πρωταγωνιστής του Κορνήλιος Κρικ – ο διασημότερος σκίουρος-ντετέκτιβ του κόσμου – και η βοηθός του αλλοπαρμένη πυγολαμπίδα Μάρθα καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο κατά τη διάρκεια ενός σιδηροδρομικού ταξιδιού στη μακρινή Πατουσιβηρία. Οι υπόλοιποι συνεπιβάτες τους, ο οικολόγος ακτιβιστής καταλανός ταύρος, η πρώην σταρ του σινεμά σκυλίτσα τσιουάουα, ο καταξιωμένος τενόρος λεμούριος και ένας δράκος του Κόμοντο σε ρόλο γκουβερνάντας, θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους μέσα σ’ ένα κλίμα σασπένς αλλά και ξεκαρδιστικής κωμωδίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης