Σε ακαδημία της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρει το όνομά του, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) ο Αντελίνο Βεϊρίνια. Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους εκκολαπτόμενους αστέρες, δεν έκρυψε πως φιλοδοξία του είναι να παραμείνει μάχιμος εντός αγωνιστικών χώρων.

«Μετά από 18 χρόνια στο ποδόσφαιρο, εγώ θέλω ακόμη να συνεχίσω. Λόγω της εμπειρίας και της ηλικίας δεν με επηρεάζει πλέον η κριτική, παλαιότερα όταν ήμουν μικρός με επηρέαζαν όσα άκουγα και διάβαζα αλλά πλέον όχι… », τόνισε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Πορτογάλος που ακόμη είναι σε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη σχετικά με το μέλλον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλα το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα στον Νίκο Αλαβάντα, βετεράνο παίκτη του συλλόγου, ο οποίος έχασε σήμερα σε ηλικία 37 ετών την κόρη του, Ελβίρα. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλαβάντα για τον αδόκητο χαμό της κόρης του Ελβίρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…», αναφέρει η σχετική ανάρτηση που συνοδεύεται με φωτογραφία του Αλαβάντα.

Ανάλογη ανακοίνωση και από το ΔΣ των βετεράνων του ΠΑΟΚ, η οποία αναφέρει: «Το Δ.Σ Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη, οι φίλοι εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον Φίλο μας Νίκο Αλαβάντα και σε όλη την οικογένεια για τον άδικο και απρόσμενο χαμό της αγαπημένης του κόρης Ελβίρας. Καλό Παράδεισο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης