Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Και εκεί που θεωρούσαμε πως το επίπεδο των ανθρώπων σε όλο το πλανήτη έχει ανέβει, εμφανίστηκαν οι dashcams στα αυτοκίνητα, και τα βίντεο διαλύουν κάθε ελπίδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση του συγκεκριμένου οδηγού, ο οποίος αποφασίζει να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί μετωπικά με ημιφορτηγό.

Τα πλάνα τράβηξε η κάμερα από το ίδιο το φορτηγάκι, το οποίο κινείται κανονικά στην άδεια δεξιά λωρίδα του σε έναν μεγάλο επαρχιακό δρόμο. Στο αντίθετο ρεύμα (για άγνωστη αιτία) υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα και τα δεκάδες αυτοκίνητα είναι σταματημένα, δημιουργώντας μεγάλη σειρά. 

Ενώ το ημιφορτηγό κινείται κανονικά, ξαφνικά μία μπλε Skoda Fabia, η οποία ήταν και το τελευταίο αυτοκίνητο της σταματημένης σειράς, βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα και χωρίς υποψία φρένων, τρακάρει μετωπικά με το όχημα που διαθέτει την dashcam. Η σύγκρουση σφοδρή και ο ήχος τρομακτικός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δεν γνωρίζουμε εάν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου, δεν είχε την προσοχή του στον δρόμο και μόλις αντίκρισε τα σταματημένα αυτοκίνητα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να γλυτώσει μία επικείμενη καραμπόλα, όμως η κίνηση του είναι άκρως περίεργη.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης