«Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, Καρδιολογική κλινική, δωμάτιο: 415. Νοσηλεία ασθενούς μετά από έμφραγμα, στενογραφία και “μπαλονάκι”!! Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε τη ατυχία να νοσηλευτεί σ’ αυτό το κρεβάτι, σ’ αυτά τα σεντόνια (επισυνάπτονται φωτογραφίες), στις 13/09/10 και στις 14/09/10 (ναι δύο ημέρες!) και παρά τις συνεχείς οχλήσεις και παρακλήσεις μας στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, για αλλαγή των σεντονιών, που ήταν μούσκεμα από το αίμα… τελικά δεν τα άλλαξαν με αποτέλεσμα ο ασθενής να κοιμάται διαρκώς πάνω σ’ αυτά!

Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο φώναζαν, για την ανυπόφορη μυρωδιά του αίματος, αλλά κανείς δεν τους έδινε σημασία! Απλά μας κορόιδευαν λέγοντάς μας συνέχεια ότι “όπου να ‘ναι τα αλλάζουμε…”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν πια ο ασθενής πήρε εξιτήριο, η προϊσταμένη μας πληροφόρησε… ότι δεν αλλάζουν σεντόνια πριν το εξιτήριο, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται!!

Μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, θέτω το απαράδεκτο από κάθε άποψη αυτό γεγονός, στην κρίση σας και είμαι στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που τυχόν χρειαστείτε».

Ευχαριστώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α.Κ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης