Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα (Κυριακή 14/5, 20:00) που θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Super League πλησιάζει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τα προβλήματα να είναι δεδομένα και δύο.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11/5) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κυκλοφορίας, ασκήσεις και τελικό παιχνίδι. Ο Τάισον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα. Αύριο, Παρασκευή (12/5), οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, από σήμερα το πρωί (9:00) έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Οι τιμές τους κυμαίνονται από 15 μέχρι και 150 ευρώ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να περιμένουν ακόμη και sold out, μιας και αφενός πρόκειται για καθοριστικό παιχνίδι, αφετέρου είναι και το τελευταίο της σεζόν που οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους – μιας και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δύσκολα θα γίνει με κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης