Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που δέχθηκε ο 36χρονος αθλητής της, Χρήστος Λουκάκης, στο Πέραμα την Τετάρτη (03/05).

Η «Ένωση» καταδικάζει απερίφραστα το συμβάν τονίζοντας ότι «αυτά τα αποβράσματα δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό». Παράλληλα ζητάει από τις Αρχές να κάνουν το καθήκον τους και να βρουν τους δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης ομάδα περίπου 10 ατόμων πλησίασε τον 36χρονο ενώ βρισκόταν στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα και τον ρώτησαν για ένα πανό της ΑΕΚ. Αμέσως μετά τον χτύπησαν, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο και δυο μοτοσικλέτες .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H AEK καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση χούλιγκανς κατά του αθλητή μας στο ράγκμπι, Χρήστου Λουκάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (03/05), έξω από το σπίτι του, λίγη ώρα μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη, γίναμε μάρτυρες μίας νέας δολοφονικής επίθεσης. Αυτά τα αποβράσματα δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό.

Αναμένουμε από τις Αρχές να πράξουν το καθήκον τους, να ερευνήσουν και να βρουν τους δράστες.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης