Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη και του Πανηλειακού, Παύλος Μυροφορίδης.

Ο Παύλος Μυροφορίδης αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα με σθένος τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στα social media ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Νίκος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος έγραψε:

“Αδελφέ μου ηρέμησες. Ξεκουράστηκες. Σου άρεσε αυτή η φωτογραφία, αγαπούσες πολύ την Πάτρα και όλους μας. Ήσουν περήφανος και μάγκας και έτσι θα σε θυμόμαστε. Γιατί ρε φίλε όμως βιάστηκες τόσο πολύ…Απλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Παυλάρα μου. Καλό ταξίδι…”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε σε ανάρτηση στο instagram και ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

Ποιος ήταν ο Παύλος Μυροφορίδης

Ο Παύλος Μυροφορίδης καταγόταν από τον Τζουμά, ένα μικρό χωριό της Κοζάνης. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και από το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται ως μάνατζερ, όμως δεν ήταν κάτι που τον γέμιζε καθώς ήθελε πιο παρεμβατικό ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Ξεκίνησε να βοηθάει τον Σωτήρη Αντωνίου ως τεχνικός διευθυντής στον Εορδαϊκό και μετά πήγαν «καπάκι» στην Καλλονή κερδίζοντας την άνοδο στη Super League. Ακολούθησε ο Πανηλειακός που ήταν το διαβατήριο για να πάει στον Απόλλωνα (2012). Ακολούθησε ο Ηρακλής, ο Άρης, η Λαμία και τέλος τα Χανιά.

Θεωρούταν μετρ των ανόδων από τη Super League 2 στη Super League 1, καθώς είχε κατακτήσει πέντε με Καλλονή, Απόλλωνα Σμύρνης (2), Ηρακλή, Άρη.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης