Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της και παράλληλα απολαμβάνει την ώθηση που της δίνει η OPAP Arena. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο πλέον αποτελεί και το καλύτερο γήπεδο της χώρας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η OPAP Arena κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιρικού σταδίου για το 2022, σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η εξειδικευμένη ιστοσελίδα «Stadiumdb».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν όλα τα γήπεδα η κατασκευή των οποίων αποπερατώθηκε την προηγούμενη χρονιά και η έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδείχθηκε πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά ψήφων.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε σχεδόν 70.000 πόντους ενώ ακολούθησαν δύο δημοτικά γήπεδα της Πολωνίας, στο Ζέτσιν και το Λοτζ, με λίγο περισσότερους από 20.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «κιτρινόμαυρος» ναός του ποδοσφαίρου που αποτελεί και έδρα της Εθνικής εκτός των άλλων είναι και ένας τόπος μνήμης και προσκυνήματος για τον ξεριζωμένο ελληνισμό, για τις χαμένες, τις αλησμόνητες πατρίδες του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Η εκπληκτική ακουστική του γηπέδου δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ η OPAP Arena έχει άνετες κερκίδες, με πυλώνες που φιλοξενούν τις φωτογραφίες των 4 άσσων που σφράγισαν με την παρουσία τους ολόκληρες εποχές και τα κιτρινόμαυρα σχέδια που κυριαρχούν σε όλο το χώρο.

Η κάθε θύρα φέρει όνομα περιοχής της Μικράς Ασίας, ενώ στο εσωτερικού του «παλατιου» λειτουργεί το μουσείο, με αντικείμενα που παραπέμπουν σε παραδοσιακά επαγγέλματα αλλοτινών εποχών (τσαγκάρης, λούστρος κλπ.).

 

Όλο το γήπεδο είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της λαμπρής ιστορίας της ΑΕΚ με την χλιδή να κυριαρχεί ειδικά στις σουίτες! Τα τέσσερα αποδυτήρια είναι υπερσύγχρονα, ενώ υπάρχουν ακόμα σάουνες, προθερμαντήρια, ιατρεία, press room που δημιουργούν την αίσθηση της άνεσης και της αρμονίας. Οι κυλιόμενες σκάλες οδηγούν σε όλους τους χώρους που είναι στολισμένοι από την ιστορία την Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!

Το εντυπωσιακό κόσμημα της Νέας Φιλαδέλφειας που πέρασε από… Γολγοθά μέχρι να χτιστεί αποτελεί ένα προσωπικό κερδισμένο στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη και σημείο αναφοράς και αναβάθμισης όλης της περιοχής.

Η ΑΕΚ που αναγκάστηκε να καταποντιστεί στην Γ’ Εθνική επανήλθε δυναμικά και πλέον πρωταγωνιστεί διεκδικώντας το πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς, που θα είναι το καλύτερο φινάλε σε μία ιστορική κιτρινόμαυρη χρονιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης