zougla newsroom

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όποιος πει ότι τα έχει δει όλα, όλο και κάτι γίνεται και διαψεύδεται πανηγυρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής συνέβη ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό, με τον τηλεοπτικό φακό να είναι αδιάψευστος… μάρτυρας!

Ως γνωστόν το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αμαυρώθηκε από την εισβολή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Πειραιά, που για να κατέβουν με… ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο είχαν τοποθετήσει σκάλα μπροστά από τη «Θύρα 7».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ναι καλά διαβάσατε…

 

Μέσω αυτής λοιπόν κατάφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών και μπήκαν με ευκολία στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν μία ανάσα από παίκτες και διαιτητές.

Το εν λόγω περιστατικό επιβεβαιώνεται από το βίντεο με τα στιγμιότυπα του ντέρμπι από την Cosmote TV.

Συγκεκριμένα φαίνεται πεντακάθαρα η σκάλα να είναι τοποθετημένη τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος πανηγύριζε το γκολ του, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της «Ένωσης».

Η ύπαρξη της σκάλας δεν έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους ασφαλείας του «Γ. Καραϊσκάκης»; Κανείς δεν την είδε; Πως βρέθηκε η σκάλα εκεί; Την έφεραν από το σπίτι τους οι οργανωμένοι που έκαναν το «ντου» στο γήπεδο;

Γνώριζαν ότι επρόκειτο να γίνει η κάθοδος των «ερυθρόλευκων Δωριέων» και δεν ήθελαν να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή ήθελαν να διευκολύνουν την… κατάσταση;

Τι θα γινόταν αν αυτή η σκάλα χρησιμοποιούνταν ακόμη και σαν πολιορκητικός κριός εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων;

Ερωτήματα που θα είχε ενδιαφέρον να απαντηθούν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης