Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/4) στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (Τετάρτη 26/4, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Ντάγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του στην Αθήνα τόσο τον 17χρονο επιθετικό, Στέφανο Τζίμα, όσο και τον Αυστριακό μέσο, Τόμας Μουργκ, ενώ επανέρχεται και ο Ζόαν Σάστρε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης