Νέα υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού.

Όταν το τηλέφωνο του 75χρονου χτύπησε, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ο άγνωστος που τον καλούσε του είπε ότι χειρότερο είχε ακούσει στη ζωή του. «Είμαι γιατρός και η κόρη σας έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως καθώς υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 75χρονος έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του και το μυαλό του «θόλωσε». Δεν σκέφτηκε καν να προσπαθήσει να πάρει τηλέφωνο την κόρη του και να διαπιστώσει ο ίδιος αν το παιδί του ήταν καλά. Το κόλπο είχε πιάσει… Τα χρήματα που χρειάζονταν για την επέμβαση ήταν τριάντα χιλιάδες ευρώ και ο αναστατωμένος ηλικιωμένος δεν έχασε καθόλου χρόνο.

Έδωσε στον «γιατρό» την διεύθυνση του σπιτιού του στο Νέο Ηράκλειο και γύρω στις επτά το απόγευμα μια συνεργάτης του γιατρού θα περνούσε να πάρει τα χρήματα. Χτύπησε το κουδούνι και η 72χρονη σύζυγος του, της έδωσε τα λεφτά.

Λίγη ώρα αργότερα, συνειδητοποίησαν την «παγίδα» μέσα στην οποία είχαν πέσει. Η κόρη τους δεν είχε πάθει κανένα ατύχημα και δεν χρειαζόταν καμιά επέμβαση. Οι οικονομίες τους όμως, είχαν κάνει «φτερά» καθώς ο «μαϊμού» γιατρός και η συνεργάτιδα του είχαν καταφέρει να τους εξαπατήσουν, «χτυπώντας» τις πιο ευαίσθητες χορδές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης